Wij zijn verheugd om het aankomende OneUNIT Masterclass Evenement aan te kondigen op maandag 17 juli 2023, van 14:00 tot 19:00 uur, bij de gerenommeerde EBS Barschool Amsterdam.

Dit exclusieve evenement belooft een unieke ervaring te zijn voor individuen die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden in de spannende wereld van bartending en mixologie. Met een zorgvuldig samengestelde line-up van vooraanstaande professionals uit de branche, die elk hun expertise en inzichten zullen delen door middel van boeiende presentaties en interactieve sessies. Deelnemers krijgen tijdens de Masterclass de gelegenheid om zich onder te dompelen in een reeks dynamische sessies, die een scala aan onderwerpen behandelen die cruciaal zijn voor de kunst van bartending.

Mads Voorhoeve, bekend om zijn expertise in bartending en cocktailopleiding, zal zijn inzichten delen over innovatieve technieken, terwijl deelnemers leren hoe ze indrukwekkende drankjes efficiënt kunnen creëren zonder concessies te doen aan kwaliteit in zijn Hot Prepper Masterclass.
Misja Vorstermans, een specialist in speed mixology en oprichter van Collins Barsystems & Isaac Academy, zal het publiek boeien met zijn Need For Speed Masterclass, waar deelnemers leren hoe ze snel indrukwekkende drankjes kunnen maken in de juiste volgorde.
Daarnaast zullen Alice Razzi en Eva Stathaki, gerenommeerde mixologen en ambassadeurs van OneUNIT, een exclusieve cocktailcreatie presenteren, waarbij het merk zich inzet voor excellentie en creativiteit. Dit dient als een bron van inspiratie en biedt deelnemers de kans om de fusie van smaken en technieken in actie te zien.

Als hoogtepunt van het evenement zal de Need for Speed Challenge de vaardigheden van de deelnemers op de proef stellen. Deelnemers zullen hun vermogen tonen om uitzonderlijke cocktails te creëren binnen een beperkte tijd, waarbij ze strijden om de titel van de ultieme speed mixologist. De twee snelsten krijgen een wildcard voor de volgende OneUNIT Cocktail Competitie.
De challenge belooft opwinding en vriendschappelijke concurrentie, en biedt een spannende ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

OneUNIT Masterclass belooft een buitengewoon evenement te worden dat een blijvende impact zal hebben op uw bartending-reis. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe perspectieven op te doen en je aan te sluiten bij een gemeenschap van gepassioneerde mixologie liefhebbers.

Er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar voor het OneUNIT Masterclass Evenement. Verzeker nu je plek door contact op te nemen met onze toegewijde evenement coördinator via info@jonathansimpson.nl. Vroege registratie wordt sterk aanbevolen.